keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Treffejä, skanssiaisia ja kirppistä

Otetaan tällainen pikainen "kuulumis-postaus" jälleen. Sekalaisesti sitä ja tätä, mutta ei oikeastaan sen suurempaa asiaa.. Aloitetaan sunnuntain allergia-treffeistä. Jälleen näimme porukalla muiden Turun seudun allergisten lasten ja heidän äitiensä kanssa. Harmillisen moni tuli juuri kipeäksi, mutta onneksi muutama oli pysynyt terveenä. Koska vertaistuki on jotain niin tärkeää ja mahtavaa. Kun saa kertoa asioita ja se kuuntelija oikeasti ymmärtää - kuuntelija tietää, mistä mä puhun.


Skanssissa on menossa skanssiaiset parhaillaan. Eilen kävimme siellä sitten kaupassa. Huom, ruokakaupassa..


..Joku saattoi sortua Popin paitaan sekä sukkiin, Newbien paitaan sekä muumi-mukiin. Mutta hei Newbie -50%, Popin paita -30% ja sukat -50%! Ja muki oli sieltä ruokakaupasta, joten se ei ollut niin paha sortuminen.. Kai? Mutta eikö edes välillä ole salittua ostaa jotain ihan vain itselleen? Aika usein sitä tuppaa ostamaan tuolle pienelle ihmiselle, koska onhan nuo lasten vaatteet aivan ihania, mutta välillä on mukava saada itsekin jotain. Tuon mukin kuva ei juurikaan kolahda, mutta nuo VÄRIT! <3Polarn O.Pyret on myös pelannut korttinsa fiksusti ja Skanssin liikkeestä löytyy lapsille junarata. Leokin viihtyi sen parissa paremmin kuin hyvin, niin itse sai katsella rauhassa, mitä kaikkea kaupasta löytyykään. Jos rahaa olisi, niin siellä olisi minun makuuni monen monta vaatetta!


Tänään Leo oli maalannut päiväkodissa näin ihanan taideteoksen. Äiti on niin ylpeä, ettei edes sanat riitä <3 Tämä on yksi niitä asioita, joista ihan todella tykkään tuolla päiväkodissa - he tekevät paljon kaikenlaista ja syntyy jotain näin upeaa :)


Loppuun vielä pieni mainostus; Leon pieniä vaatteita myynnissä Raision lasten Dino -kirppiksellä vielä sunnuntaihin saakka paikalla 152! Saa käydä ostamassa loput pois ;> Mm. kurahousut, useampi takki ja tänäänkin täydennettyjä sisävaatteita sieltä vielä löytyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti