keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Kurkkaus kirppiksille

Taas on joitakin vaate (ja muita..) hankintoja tullut tehtyä tuolle pienelle miehen alulle. Olin tekevinäni ostoslakon, mutta taisin sortua tässä pariin kertaan.. Oho. Otetaan tähän väliin pieni kurkkaus Turun, Kaarinan ja Raision lasten kirppiksiin, joilla olemme käyneet lähiaikoina :)


Lasten Dino, Raisio. Tämä kirpputori on ehkä kauimman matkan päässä meiltä ja sen vuoksi siellä ei tule käytyä ehkä niinkäään usein. Tämä kirpputori saa ehdotonta suosiotamme kivan leikkipaikan vuoksi. Tämä on kohtuullisen iso tila, aidattu ja meidän taaperomme mielestä mukavia lelujakin. Siellä nuo aina miehen kanssa potkii palloa tai rakentaa torneja ja itse saan tutkia valikoimia rauhassa. 


Edellisellä kerralla Dinosta mukaan tarttui pyöräilykypärä, joka on mahdollistanut meidän potkupyörän käyttöön ottamisen vihdoin. Sen lisäksi tiikeri t-paita ja paksu huppari olivat -50%, jonka takia hinta oli kohdillaan ja ne kotiutuivat meille :) Meillä oli myös viime keväänä tuollainen samantyylinen paksumpi huppari ja silloin se oli kovassa käytössä - niin helppoa vetäistä tuollainen päälle esim. kaupparaissulle.

Lasten Seesam, Kaarina. Täällä tulee asioitua aika tiuhaankin, koska tämä lienee meidän lähin kirpputorimme ja täällä on liki aina jotain kivaa, meille sopivaa. Tällä kirppiksellä minä teen poikkeuksetta ostoksia, olenkohan kertaakaan lähtenyt tyhjin käsin.. Mainittakoon, että myös Seesamista löytyy leikkipaikka, mutta sitä ei ole aidattu, joten se on miehelle rankempi vaihtoehto yrittää saada meidän pikku suhaajaa viihtymään kirpputorilla äidin kiertäessä hyllyvälejä.


Viimeisimpänä Seesamista kotiutui vihreät crocsit kesälle, Popin oranssi-valkoraitainen paita, Name It -paita ja harmaa t-paita hauskalla taskulla, nukke sekä Mikki Hiiren kerhotalo DVD.

Vadelmatarha-kirppis, meiltä katsottuna toisella puolella Turkua. Siellä on ihanaa käydä, koska tietyn koon vaatteet ovat kaikki samassa paikassa, kengät kaikki samassa paikassa, ulkovaatteet kaikki samassa paikassa jne. Siellä on helppo käydä läpi ne koot ja tavarat, joita on vaille :) Myös Vadelmatarhalla on mukava leikkipaikka, mutta sekään ei ole kokonaan aidattu. Yleensä taaperomme eksyy hiukan testailemaan myös myytävänä olevia leluja, mutta tätä ei onneksi katsota pahalla..


Viimeisimpänä Vadelmatarhasta on kotiutunut meille Popin paita; samainen paita löytyy 92cm ja nyt myös odottelee 98cm. Tykkään tuosta autokuviosta ja pojallekin se tuntuu olevan mieluinen :) Sitten löytyi tennarit, jotka tarttuivat lähinnä mukaan kun halvalla sai. Eli tosiaan emme olisi kenkiä tarvinneet, mutta ovathan nuo aika siistit! Lisäksi mukaan tarttui myös Ti-Ti-Nalle DVD, koska lapseni pitää Ti-Ti-Nallesta.

Viimeisimpänä, muttei tokikaan vähäisimpänä on PikkuSiili, joka sijaitsee Vadelmatarhan kanssa samalla suunnalla ja näissä kahdessa tuleekin käytyä aina samalla reissulla.


Viimeksi kun kävimme PikkuSiilissä, niin tein todellisia löytöjä. Nimittäin löysin värikkäitä vaatteita Leolle! Ja tämä olivat kivan hintaisia kuntoonsa nähden. H&M punainen neule, Benettonin ihana oranssi collage-takki vetoketjulla, punaiset velourhousut ja Me&i raidallinen paita. Näiden lisäksi mukaan tarttui myös Disneyn lauluja.

PikkuSiilistäkin löytyy leikkipaikka, jossa taaperomme viihtyy mukavasti (äkkiseltään voisi tässä kohti todeta, että taaperomme tykkää leikkipaikoista!).2 kommenttia:

  1. Lastenkirppikset on kyllä kivoja paikkoja :) Noista oon tainnutkin käydä kaikissa, paitsi Lasten Dinossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä kivoja :) Mä olen löytänyt tuon lapsen kautta kirppikset vasta ylipäänsä - emmä mitään kirppiksiä harrastanut ennen lasta :>

      Poista