lauantai 29. huhtikuuta 2017

Vappupallot on pop

Vappupallo. Kyllä se vain kuuluu vappuun, jos minulta kysytään :) Varsinkaan me emme miettineet edes etteikö meille tulisi vappupalloa, kun meillä asuu niin suuri ilmapallo-fani tällä hetkellä. Ja tähän viikonloppuun vappupallo oli aika mukava, kun toisella oli paha olla, niin vappupallo oli aika pelastus aina heikolla hetkellä kun sai ajatukset käännettyä johonkin mukavaan! 


Eilen kauppareissulla meille kotiutui Nalle Puh -ilmapallo. Koira-pallon olisimme tuolle tahtoneet, mutta sellaista ei ollut. Nalle Puh kuitenkin kelpasi vallan mainiosti ja pallon kanssa otettiinkin painimatsia heti kotiin päästyämme - siinä oli ensimmäinen paikkausta vaativa reikä jo pari minuuttia kotiin saapumisen jälkeen.. Teipillä tuo Nalle Puh kuitenkin oli vielä pelastettavissa ja edelleen meillä on ilmassa tuo nalle :) Paljon on Puhia halittu ja vedetty narusta kiinni pitäen huoneesta toiseen. 


Tänään mies tuli kotiin Ryhmä Hau -pallon kanssa ja siitä vasta riemu repesi! "Hauva!", "Hauva!" kuului vain pienen taaperoisen suusta, kun hän onnellisena ihmetteli uutta palloaan. Tämä oli ehdottomasti tämän vuoden paras pallo, koska Ryhmä Hau on nyt se juttu.

Meillä kun taaperon vappuun ei kuulu simat, munkit tai tippaleivät edes maistaen, niin se ilo on haettava muualta. Minä tahdon, että lapseni pääsee nauttimaan näistä juhlapyhistä vaikka ei voikaan tehdä sitä ruokakulttuurin kautta :)

Millaisia palloja muilla on? :) 

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo koira-pallo (: Meiltä löytyy perhonen ja Frozen pallot tytöiltä. Itse saivat valita ja kyllä pallot meilläkin vappuun kuuluu ehdottomasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviltä kuulostaa teidänkin pallot :) Varsinkin tuo perhonen on ihana jos on sama, jonka itse nähnyt!

      Poista