keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Juhlitaan täysi-ikäistä

Aika menee aivan kamalaa vauhtia. Miehen sisko täytti eilen virallisesti 18v ja viikonloppuna sitä juhlittiin Lohjalla! Jotenkin sitä ajankulua vain käy miettimään aina tällaisten juhlien yhteydessä; kun olen kyseisen siskon tavannut ensimmäisen kerran, niin hänen täysi-ikäisyyteensä on ollut vielä pitkä aika. Useampi vuosi on siis kulunut ja yhtään ei edes sille tunnu! No, se siitä! Annetaan kuvien kertoa tarjottavista ja juhlavaatetuksistamme :)Leo ja isänsä pääsivät liki samistelemaan; Leolla oli hiukan tummemmat housut ja paita, mutta muuten niin samaa tyyliä kummallakin, että melkein nauratti kun tämän tajusin :) Meidän samistelijat <3 

Juhlille tyypillisesti tälläkin kertaa tarjoilupöytä notkui jos jonkinlaista herkkua. Minun ehdottomat suosikkini olivat kinkku-pekonipiirakka ja rahkapiirakka. Varsinkin se rahkapiirakka kirjaimellisesti suli suussa ja olisin voinut syödä kaiken pois. Oho. Minä sain kunnian lätkiä mansikat ja kirjoitukset kakun päälle. Sen on näköinenkin, sanoisinko.


Toki 18v juhlissa täytyy kohotella maljat ja onnitella - syntymäpäiväsankarin toiveesta kuitenkin mentiin Pommac-linjalla, kun vielä ei ollut vaadittavaa ikää täynnä muuhun. Ihannoitava asenne! Leokin pääsi kippistelemään vedellä :)


Leokin sai herkutella juhlien kunniaksi; lihapullia, pensasmustikoita, banaania sekä ei-niin-sopivaa kauramaitoa. Hyvin maistui ja maha tuli täyteen. Silti kovin olisi houkuttanut kaikki muu tarjolla ollut ja mm. mansikan nappaaminen kakun kyljestä onnistui; onneksi siihen ehdittiin kuitenkin väliin ennenkö se ehti suuhun asti.
 

10 kommenttia:

 1. herkullisen näköisiä tarjottavia! Ja onnittelut täysi-ikäistyneelle synttärisankarille :)

  http://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrassaan ihania herkkuja oli tehnyt miehen äiti :)

   Poista
 2. Nam mitä herkkuja! Kiva juhlatunnelma muutenkin tässä postauksessa :)

  VastaaPoista
 3. Teillä on ollut kivannäköiset juhlat :)

  VastaaPoista
 4. Onpas herkullisen näköisiä tarjottavia ollut teillä! Ihanaa ja aurinkoista kesää myös sinulle! :)

  VastaaPoista