torstai 21. kesäkuuta 2018

Parisuhteen huoltoa Haikon kartanossa

Meillä on FB:ssä aivan ihana Syyskuiset2015 -ryhmä, jossa on joukko mahtavia mammoja. Siellä on vertaistukea, vastauksia moneen kysymykseen ja aitoa auttamisen halua <3 Ryhmä on alkanut kasautumaan raskausaikana ja edelleen aktiivinen, kun lapsilla lähestyy kolmen vuoden ikä. Vertaistuen lisäksi olemme piristäneet toisiamme, erilaisin keinoin. Keväällä oveni taakse ilmestyi kaksi Facebookista tuttua naamaa ison yllätyksen kanssa; heillä oli meille ryhmän keräämät lahjakortit. Toinen niistä oli Haikon kartanoon ja siellä olimme viime viikonloppuna kunnon hemmottelulomalla. 

Annetaan kuvien puhua puolestaan: Majoituimme sviittiin, jossa oli hieno sisustus, suuri sänky ja oma poreammekin! Kuvassa näkyvälle kukalle totesin mitä ilmeisimmin olevani allerginen; ensi kerralla täytynee pyytää kukaton huone.. Pakko sanoa, että tämä huone oli suurta luksusta tällaiselle tavalliselle ihmiselle.
Aloitin hemmottelulomani jalkahoidolla. Ikinä ennen en ole jalkahoidossa käynyt, mutta tällä kokemukselle menen joskus varmasti uudelleen. Aivan ihanan rentouttavaa!


Me saimme lahjakortillamme myös 3 ruokalajin illallisen, joten pakkohan se oli laittautua sellaiseksi, että kehtasi lähteä syömään Haikon kartanon kaltaisessa paikassa kolmen ruokalajin illallista. Olimme hyvissä ajoin ja istuimme ulos nauttimaan yhdet juomat terassille; siinä yksi pariskunta söi etanoita alkupalana ja pieni pelko alkoi hiipimään, että meidänkin ruokamme koostuisi etanoista.


Ruoka oli jotain aivan taivaallisen ihanaa. Ikinä en olisi itse tilannut näistä mitään, jos olisi tuotu lista eteen ja olisi itse pitänyt jotakin valita. Sen verran epäluuloinen olen. Myönnettäköön, että vatsa näistä kipeytyi, kun vahvoissa rooleissa oli mm. maito, voi, kerma.. Mutta maku oli jotain todella herkullista ja vatsaoireista huolimatta voisin syödä tämän menun uudelleen. Nyt ei sanat edes riitä kuvailemaan näitä ruokia. HYVÄÄ OLI!
Allasosastolta löytyi poreamme, lämminvesiallas, kylmävesiallas ja tuollainen jonkinlainen monitoimiallas poreineen ja suihkuineen. Sen lisäksi oli höyrysauna, infrapunasauna, aromisauna sekä tavallinen sauna. Omat ehdottomat suosikit olivat lämminvesiallas, höyrysauna sekä tuo monitoimiallas :) Oikein mukava kylpylä-osasto, vaikka ei mikään valtavan suuri, niin silti useampaa juttua.


Ulkona oli useampi suihkulähde, merenrantaa, nurmikkoa, aurinkoa.. Todella kaunis paikka, ei voi muuta sanoa! :)

Oli aivan ihanaa hengähtää hetki, nauttia herkullisesta ruoasta ja jalkahoidosta, jutella hurjan paljon tuon miehen kanssa ja nukkua kokonainen yö. Olen jossain sivulauseessa maininnut kerran jos toisenkin, kuinka parisuhteemme on joutunut koville ja välillä saattanut vedelle viimeisiäänkin. Seuraava postaus onkin PARISUHDE -postaus, nyt kun sen tilannetta on tullut jälleen mietittyä enemmän. Parisuhteen lisäksi kurkistetaan vielä erikseen siihen, kuinka Leolla sujui Mumman kanssa ensimmäinen yökyläily <3

Leon mumma, eli minun äitini mahdollisti tämän omalta osaltaan ottamalla Leon yökylään :) Kiitos siis myös hänelle!

9 kommenttia:

 1. Voi että, tuli ihan kyynel silmään. ❤

  VastaaPoista
 2. Ihana hemmotteluloma 😍 Oon kuullut Haikon kartanosta työn kautta paljon hyvää, ja varsin hyvältähän tuo näyttikin 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana paikka ja aivan ehdottomasti käymisen arvoinen :)

   Poista
 3. Oih! Hiukan olen kade. Ollaan molemmat miehen kans käyty tuolla erillämme työmatkoilla. Nyt ollaan haaveilut, että päästäis yhdessä. Meiltä on vaan niin pitkä matka sinne... -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tilaisuus aukenee lähteä sinne yhdessä, niin voin ainoastaan suositella :) On kyllä ihana paikka, varsinkin jakaa toisen kanssa <3

   Poista
 4. Näyttääpä ihanalta paikalta! :) Teillä on varmasti ollut upeaa parisuhdeaikaa.

  VastaaPoista
 5. Todella ihanaa hemmottelua näyttää olleen!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista