tiistai 12. kesäkuuta 2018

Uudet tuulet puhaltavat

Tarkkasilmäisimmät ovat saattaneet jo huomata, että oikeasta reunasta on kadonnut Perhekuplan logo sekä muiden blogeihin vievät linkit. Minun aikani Perhekuplan blogiyhteisössä tuli eilen täyteen ja aivan pian blogini hyppää uuteen suuntaan; en kuitenkaan aivan vielä voi paljastaa mitä on luvassa sillä saralla! Malttia, malttia siis ihmiset <3 
 

Mammalandia oli ensimmäinen blogiyhteisö, johon aikanaan hyppäsin mukaan. Silloin olin aivan alkutaipaleella bloggaaajana ja blogini oli pelkkä raakile. Mammalandian myötä tuli ensimmäinen kaupallinen yhteistyö ja oli ns. yhteisön tukea. Mammalandia vaihtui jonkin aikaa sitten Perhekuplaksi ja kasvaa kovaa tahtia. Perhekuplassa oli upeaa olla bloggaajana mukana; yhteistyötarjouksia tuli paljon, bloggaaja-porukka hioutui entistä paremmin yhteen ja sain hurjasti apuja mm. verotus-juttuihin ja sivun asettelun ongelmiin matkan varrella. Ihana blogiyhteisö, ei voi muuta sanoa. PS Perhekupla etsii juuri parhaillaan uusia bloggaajia, joten jos osana yhteisöä oleminen kiinnostaa, niin kannattaa laittaa hakemusta ;)

Jossain vaiheessa kevättä sain tarjouksen, joka kieltämättä houkutti heti. Keskustelin, neuvottelin, mietin, pohdin ja tutkailin itseäni sekä blogiani. Lopulta päädyin siihen, että minun on aika kokeilla jotakin uutta bloggaajana ja sen vuoksi tuli aika jättää Perhekupla ja jatkaa uuteen suuntaan. Päätös oli älyttömän vaikea, mutta tällä hetkellä olen varma; haluan kokeilla uutta. Nyt joudun jättämään teidät jännitykseen ja odottelemaan, mitä uutta tuleman pitää. Jatkan kuitenkin kuten ennenkin; tätä samaa höpinää, omana itsenäni :) 


Eli tämä Perhekuplasta poisjääminen ei tule näkymään täällä tällä hetkellä mitenkään ja myöhemmin selviää mihin tuulet minut puhaltavat ;)

6 kommenttia:

 1. Voi vitsi, vähänkö jännää 😍😍 Jään mielenkiinnolla odottelemaan 😍😍

  VastaaPoista
 2. Kiva on ollut sinuun tutustua Mammalandian ja Perhekuplan kautta. Kaikkea hyvää sinulle ja jännittyneenä jään seuraamaan mitä onkaan tulossa :)

  VastaaPoista
 3. Onnea uusiin tuuliin! :)
  Ollaan edelleen yhteyksissä <3

  VastaaPoista
 4. Ai että jännitys on ainakin nostettu potenssiin sata!!!

  VastaaPoista
 5. Onnea uusiin tuuliin :)
  -Minna perhekuplan ylläpidosta :)

  VastaaPoista
 6. Jännittävää! Jään seuraamaan, minne uudet tuulet blogisi johdattavat :)

  VastaaPoista